Sthlm Capital Advisory

Om oss

Sthlm Capital Advisory

Sthlm Capital Advisory erbjuder genom sin långa erfarenhet inom bolagsstyrning noterade såväl som onoterade tillväxtbolag stöd och rådgivning inom marknadskommunikation, efterlevnad av regelverk och lagar, bolagsstrategi, bolagsbesiktningar (due diligence), upprättande av avtal samt förvärvsprocesser och rådgivning om hur ni lyfter er verksamhet till nästa nivå.
Bolaget är en del utav Nevi-koncernen, som är ett noterat investmentbolag inom micro-segmentet och ligger bakom ett stort antal lyckade noteringar på olika marknadsplatser under de senaste åren. Vi har under de senaste åren agerat som rådgivare för flertalet bolag med en positiv utveckling som bland annat Ayima, Future Gaming Group och Tourn.

Under det senaste decenniet har möjligheterna till notering för tillväxtsbolag förbättrats avsevärt. Med det har även de krav som ställs på bolagen ökat och marknadsplatserna utvecklar sina regelverk kontinuerligt. Med vår långa erfarenhet och expertis från bolagsstyrning och rådgivning på dessa marknadsplatser erbjuder vi via våra tjänster ett tryggt och säkert val för de bolag som vill ta sin verksamhet till nästa nivå.

Firma:
Sthlm Capital Advisory AB

Org-nummer:
559033-9841

Postadress:
Box 5141, 102 43 Stockholm

Besöksadress:
Birger Jarlsgatan 18a, 114 34 Stockholm

Säte:
Stockholm
Kom i kontakt

Vi blir gärna kontaktade. Vill ni veta mer om oss, vilka tjänster vi erbjuder eller vill ha en offert?